Isännöintipalvelut | Tampere

Ammattitaitoista ja joustavaa isännöintipalvelua Tampereen seudulla

Tarjoamme taloyhtiöille laadukkaita isännöintipalveluja - aina räätälöidysti, kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Voit luottaa apuumme kaikissa kiinteistön toimintaan liittyvissä hallinnollisissa, taloudellisissa ja teknisissä asioissa. Tarjoamme joustavaa palvelua ja onnistuneita ratkaisuja niin taloyhtiöiden kuin asukkaiden viihtyisyyden hyväksi.


Isännöintipalvelumme neuvoo osakkaita ja asukkaita asioissa kuten

Huoneistojen remontit

Asunto-osakeyhtiölain (lakisäädös alk. 1.7.2010) mukaan kaikkiin huoneistossa tehtäviin remontteihin (pois lukien esimerkiksi maalaus ja tapetointi, taulujen kiinnittäminen, kiintokalusteiden purkaminen tai rakentaminen ym.) tulee hakea lupa hallitukselta, on remontin teettäjä / tekijä sitten vuokralainen tai osakas. Kaikki sellaiset remontit tulee ilmoittaa, jotka voivat vaikuttaa yhtiön kunnossapitovastuulla oleviin osiin kuten hormistoihin, kantaviin seinärakenteisiin, lämmitys-, vesijohto- tai viemärijärjestelmään, sähköjohdotuksiin, vedeneristyksiin, vesikalusteisiin, ilmastointiin tai akustiikkaan.

Taloyhtiö voi määrätä remontin teettämiselle tiettyjä ehtoja tai kieltää remontin, mikäli siitä on haittaa muille osakkaille tai yhtiön rakenteille. Meiltä saat lisätietoa remontin tekemiseen vaikuttavista asioista - kysy rohkeasti lisää!

Saneerauksiin liittyvät talous- ja hallintotehtävä

Tarjoamme asiantuntemustamme kaikkiin taloyhtiötä koskeviin saneerauksiin. Erityisesti hallitsemme linjasaneerauksiin ja julkisivuremontteihin liittyvät ratkaisut, joissa huomioidaan kaikki vaikuttavat tekijät aina oikean urakoitsijan valinnasta kustannustehokkuuteen. 

Autopaikat ja saunavuorot

Autopaikat vuokrataan tavallisesti taloyhtiön jonotuslistan mukaan. Listaa ylläpitää huoltomies tai isännöitsijä. Myös sauna- ja pesutupavuorot varataan taloyhtiön varauslistan perusteella. Meiltä saat lisätietoa taloyhtiösi autopaikkoja ja saunavuoroja koskevista varauskäytänteistä. 

Järjestyssäännöt

Jos taloyhtiöllä on omat järjestyssääntönsä,on ne mahdollista saada pyynnöstä meiltä. 

Tarvittavat asiakirjat osakkaille

Meiltä saat esimerkiksi energiatodistukset, yhtiöjärjestykset, talousarviot ja muut tarvitsemasi asiakirjat taloyhtiötäsi koskien. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *